Szponzorált linkek:

Erre vigyázzatok!!!! Rengeteg család fogja bukni 2018. június 30-től a családi adókedvezmény és még nem is tudnak róla!!!!

Hirdetés:

Képtalálat a következőre: „pénz”

CSALÁDOK FIGYELEM! 221 EZER FORINT CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNYT KELL VISSZAFIZETNI, ANNAK AKI EZT A NYILATKOZATOT NEM ADJA LE SZEPTEMBERBEN!!HA JÁR NEKTEK A CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNY, AKKOR MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJATOK, MERT TITEKET IS ÉRINTHET!

Súlyos bírságot kapnak a családok: ezt a nyilatkozatot még most add le!!!!

Nagy öröm a családnak, amikor leérettségizik a gyermek , és nekiindul a nagybetűs életnek. Vagy bekerül az egyetemre vagy elhelyezkedik egy munkahelyet, de nagymértékben érinti a családi kasszát , ha befejezi a gyermekük a középiskolai tanulmányait..Ha közoktatásban tanul gyermeke, akkor családi adókedvezményt egészen 20 éves koráig lehet igénybe venni. Minden év elején nyilatkozatot kellett tenni, ha a gyermeke után a munkavállaló családi adókedvezményt veszt igénybe.

Hirdetés:

Ha leérettségizett gyermeke és nem tanul tovább valamelyik közoktatási intézményben, akkor a szülőnek módosítania kell a nyilatkozatot, mer így már nem jár utána sem családi pótlék, és a családi adókedvezmény sem. Erről a szülőnek nyilatkoznia kell a munkáltató felé, mert , ha nem teszi és továbbra is jogalap nélkül felveszi, akkor az év végén vissza kell fizetnie a jogtalanul felvett összeget, emellett még ki kell fizetnie a 12% büntetőkamatot is.

Ha egy kétgyermekes család esetében marad el a nyilatkozatmódosítás, akkor a szülők havonta jogtalanul vesznek fel 15 ezer forintot ez pedig majd adóhátralékként jelenik meg az év végén.

Ha például ezt jogtalanul hat hónapon keresztül, azaz júliustól decemberig elteszik a szülők, abban az esetben már 90 ezer forint hátralék, amire rájön még 12 százalékos büntető kamat , jelen esetben 10 800 forint, így év végén már nem kevesebb mint 100 800 forint lesz az adóhátralék.

Hirdetés: