Szponzorált linkek:

Most érkezett! Ha ez az Ön neve, 3 napig ingyenesen mehet a fővárosi állatkertbe!

Hirdetés:

Képtalálat a következőre: „fővárosi állatkert”

Közel 90 év Csipkerózsika-álom után újjáéled a két világháború között igen nagy megbecsüléssel megtartott Rózsaünnepet. Rózsabemutatók, illetve a rózsához kötődő állatgyűjteményi programok, néprajzi, képzőművészeti, zenei, filmművészeti események várják az érdeklődőket.

RÓZSAJEGY
2018. június 8-9-10.

Díjmentes „Rózsajegy” a háromnapos RÓZSAÜNNEP alatt az Állatkert pénztáraiban kérhető, és csak a váltás napján érvényes. (A Jegymester online felületen előzetesen nem foglalható!) Kizárólag Rózsa kereszt- vagy családnevű látogatóink részére, személyenként csak 1 db adható ki, másra nem átruházható. A névazonosításhoz arcképes igazolványukat külön kérés nélkül szíveskedjenek bemutatni pénztáros kollégáinknak a jegyvásárlás megkezdésekor. Utólagos jegyár-visszatérítésre nincs mód. Egy személy többszöri jegyváltása nem lehetséges, ennek gyanúja esetén munkatársaink megtagadhatják a “Rózsajegy” kiadását. Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük.

Hirdetés:

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Nyitvatartás
Kedves Látogatóink!

A Fővárosi Állat- és Növénykert az év minden napján várja látogatóit, az alabbi nyitvatartási rend szerint.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pénztárak minden időszakban 1 órával a kert zárása előtt zárnak.
Az állatkertbe történő belépésre legkésőbb a kert zárása előtt egy órával van lehetőség. Ezután az állatkertbe előre váltott jeggyel vagy bérlettel sincs lehetőség belépésre.
Az év folyamán hétköznapra eső ünnepnapokon az adott hónap hétvégi nyitvatartása érvényes.

 

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

 

Íme  a program :

Hirdetés: