Szponzorált linkek:

Vigyázzatok!!!! Mindenkit figyelmeztet a légitársaság! Ezekért az összegekért nem árulnak repülőjegyet!!!! Ezt oszd meg!

Hirdetés:

Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten, nincs 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegy figyelmeztet a légitársaság!Ezt oszd meg!

Repülőgép, Utazás, Vándorol, Csoda, Feltárása

Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten, a cég arculatával megegyező weblap, illetve Facebook poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegyet vásárolhat – figyelmeztet a légitársaság MTI-nek küldött szerdai közleményében.

A diszkont légitársaság hivatalos honlapja a wizzair.com címen található. Bármilyen promóciót, versenyt kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségi média felületein, valamint a Wizz hírlevélben hirdetnek meg – közölték.

Hirdetés:

A tájékoztatás szerint a Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon természetes és jogi személyek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el, és a cég nevében megtévesztik a fogyasztókat.

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, melynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja üzleti megfontolásból Genfben.

A több mint 1300 milliárd forint piaci értékű vállalat[4] Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb légitársasága, mely 100[5] repülőgépével 13 ország 28 bázisáról üzemeltet járatokat. Több mint 500[6] útvonalon, 44 ország 145 célállomására repülnek gépeikkel, és több mint 3000[7] embert foglalkoztatnak-írja a wikipedia.org

Hirdetés: