Szponzorált linkek:

Riasztó az, ami a következő hetekben ránk vár. Nem kegyelmez az időjárás! Itt az előrejelzés – a meteorológusok is ledöbbentek!

Hirdetés:

Riasztó az, ami a következő hetekben ránk vár. Nem kegyelmez az időjárás! Itt az előrejelzés – a meteorológusok is ledöbbentek!

Képtalálat a következőre: „időjárás”

Úgy tűnik, Medárd napja valóban esős időszakot hoz ránk.

Állítják, hogy június 8-a, Medárd napja meghatározza a következő hetek időjárását. Nos, úgy tűnik, ez valóban így van, ugyanis minden előrejelzés szerint folytatódik az esős időjárás, de kánikula is! Mindez pedig hetekig tarthat…

Erős viharok, eső és kánikula várható következő szombatig mindenképpen, állítják a meteorológusok. Záporok, zivatarok várhatóak országszerte, emellett pedig a 30 fokos kánikula többnyire megmarad.

A magas UV-sugárzás továbbra is fennáll majd, az ország nagy részében extrém riasztást adtak ki. Azt tanácsolják, hogy 11 és 15 óra közt ne tartózkodjunk a napon, így védekezzünk az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Az allergiások számára sem szolgálnak jó hírekkel, ugyanis a pollenterhelés nagyon erős jelenleg, és ez nem is fog változni.

Íme :

Hétfőn a napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, zápor, illetve helyi zivatar kialakulása nem zárható ki. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 33 fok között alakul.

Hirdetés:

Kedden a kánikulai meleget csak néhol frissíti fel zápor, zivatar. Megélénkül a délnyugati szél. Kora délután 29, 34 fok várható.

Szerdán a napsütés mellett északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, a nap második felében szórványosan várható zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél. 25, 30 fokra számíthatunk.

Csütörtökön a napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, futó zápor, helyenként zivatar várható. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Pénteken a kánikulai melegben helyenként befelhősödik az ég, főként délután kell helyi záporok kialakulására készülni. Néhol zivatar is lehet. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. Kora délután 23, 28 fok várható.

Szombaton északon a változó felhőzet mellett szórványosan alakulnak ki zivatarok, míg délen a nyári melegben csak elvétve lehet csapadék. Mérsékelt marad az északias szél, a legmagasabb hőmérséklet 24, 29 fok között várhat.

Vasárnap változékony időre kell készülni, helyi záporok szinte bárhol kialakulhatnak. Mérsékelt változó irányú szél mellett 25, 31 fokos csúcshőmérsékletek lesznek jellemzők. -írj az előrejlezes.hu

Hirdetés: