Szponzorált linkek:

Figyelem!!! Riasztást adtak ki a meteorológusok, eddig tart az elviselhetetlen hőség >>>

Hirdetés:

Képtalálat a következőre: „enyhülés”

Kedden a napos, nyári időben elsősorban az ország északi felén alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős lesz a délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 31 és 36 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre felhőszakadás miatt elsőfokú riasztást adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére.

EZT IS AJÁNLJUK:
Heves zivatar miatt szintén elsőfokú riasztást adtak ki heves zivatar miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére.

Hirdetés:

Kedden elsőfokú hőségriadó lesz Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Somogy, Tolna és Zala megyében is.

Szerdán is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Este hidegfront érkezik, a szél is felélénkül. Napközben sem lesz már hőség, 24-30 fokot mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken változóan napos-félhős időre készülhetünk, továbbra is előfordulhatnak záporok, zivatarok elszórtan az országban. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, délutánonként 22 és 27 fok körül alakulnak a maximumok – írja az Időkép.

Hirdetés: