Szponzorált linkek:

Nyilvánosságra került: íme a videó Claudia titkos esküvőjéről – videó

Hirdetés:

Nyilvánosságra került: íme a videó Claudia titkos esküvőjéről – videó

A műsorvezetőnő bocsánatot kért, amiért nem szólt senkinek, csak a beavatottak tudhatták, mire készül.

Kimondta a boldogító igent Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei, aki többek közt a Sláger TV és a Sláger Rádió műsorvezetője volt. Az egzotikus szépség teljes titokban ment férjhez, mindössze utólag, a life.hu által kiszúrt és egy közösségi oldalra feltöltött videóval ismerte be: mostantól Sofronnénak hívják. Párja – pontosabban most már férje – ugyanis Sofron István jégkorongozó.

Gondoltunk egy merészet… Bocsi, hogy nem szóltunk. 💞 Mr.&Mrs. Sofron 💞#wedding #mukik @istvansofron

Közzétette: Aryee Claudia/ Tücsi – 2018. június 12.

Hirdetés:

1. Apukája ghánai, 30 évvel ezelőtt jött Magyarországra, baleseti sebész, de emellett egy gyógyszergyártó cégnél is dolgozik, előadásokat tart, sokat utazik. Anyukája gyermekorvos Szombathelyen.
2. A szülei Pécsen találkoztak az orvosi egyetemen. Claudia már Szombathelyen született, és az érettségiig lakott ott.
3. Édesapjával magyarul beszél, nem is tud az édesapa anyanyelvén.
4. Claudia nagyon apás. Anyukájával is jó a viszonya, bár nagyon különböznek: Claudia nem bír a fenekén ülni, állandóan jönne-menne, és ebből voltak komoly konfliktusaik.
5. Claudia nem érezte igazán jól magát Szombathelyen. Előre eltervezte, hogy az érettségi utáni napon összepakol és eljön onnan, és meg is tette.
6. Budapestre jött továbbtanulni, és a párjával lakott 4 évig.
7. A Kommunikációs Főiskola ? üzleti kommunikáció szakán végzett, 5-ösre államvizsgázott. Nagyon lelkiismeretesen végezte a sulit, az államvizsga előtt 45 kilóra fogyott, annyira igyekezett a maximumot nyújtani.
8. Talán azért is igyekezett ennyire, mert kicsit zavarja, hogy a családban ő az egyetlen, aki nem orvos. (Az öccse is az orvosira jár.) Bár a szülei ezt soha nem kérték tőle, és Claudia nem is azért nem lett orvos, mert nem szeretne, hanem mert egyszerűen nem bírja a vért.
9. Most PR-ügynökként dolgozik annál a cégnél, ahol a gyakorlati idejét is töltötte. -írja a https://hirzona24.com

Hirdetés: